Aanmeldingen

Hieronder vindt u een overzicht van de manier waarop u, als hulpverlener, uw cliënt/patiënt kan aanmelden voor de verschillende modules die georganiseerd worden vanuit het netwerk YUNECO. Aanmelden voor reguliere hulpverlening kan hier niet. Hiervoor dient u contact op te nemen met de partner in kwestie. Voor een overzicht van de reguliere hulpverlening verwijzen we u graag door naar de psychewijzer.

 

 

YUNECO Crisis

 

YUNECO Care

 

YUNECO Crosslink

 

Header14 Header11 header crosslink

 

Via crisismeldpunt Vlaams-Brabant:

078/ 05 00 38


 

 

Aanmelden voor YUNECO Care (consult, trajecthulp en casemanagement) kan enkel via het online aanmeldingsformulier:

Voor Leuven-Hageland*, klik hier.

Voor Halle-Vilvoorde*, klik hier.

* Overzicht gemeenten

 

 

Om een casus aan te melden voor een CrossLinkgroep dient de aanmelder op voorhand een STANDAARDFORMULIER in te vullen.

Indien u extra informatie nodig heeft, kan u steeds een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u extra informatie nodig heeft, kan u steeds een mailtje sturen naar

Care Leuven-Hageland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Care Halle-Vilvoorde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het kind of de jongere wordt door de aanmelder/huidige hulpverlener op de hoogte gebracht van de bespreking die zal plaatsvinden.
De kinderen en jongeren zelf en hun ouders zijn geen rechtstreekse partners van YUNECO CrossLinkgroepen. Zij worden natuurlijk wel betrokken door de hulpverlener die de casus bij de Crossgroep aanmeldt.