• U bent hier: Home

BINNENSTE? BUITEN!

Categorie
Congres
Datum
2018-06-12 08:30 - 2018-06-13 16:30
Locatie
OPEK - Vaartkom 4, 3000 Leuven
Bijlage

Zoals aangekondigd organiseren Alba en Jeugdpsychiatrie UPC KU Leuven een tweedaags congres met als thema ervaringsgericht werken.


Met trots stellen we jullie hier het volledige programma voor van 40 boeiende workshops én lezingen van onder andere Anat Raphael en Prof. dr. Hans Van Dyck.


Inschrijven kan vanaf nu en via deze link.

 


We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 
 

Alle datums

  • Van 2018-06-12 08:30 tot 2018-06-13 16:30

Powered by iCagenda

YUNECO Crisis

Picture1

YUNECO Crisis wil streven naar een transparante, toegankelijke voorzieningen-overschrijdende crisishulp aan kinderen, jongeren en hun context bij acute psychische en kinder/ jeugdpsychiatrische crisissen.

 

 

Lees meer

YUNECO Care

Care Circle

YUNECO Care wil een aanklampend en langdurig beschikbaar aanbod creëren voor kinderen en jongeren met een meervoudige en complexe problematiek die daardoor meestal zorg nodig hebben over langere termijn, maar daarbij niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Lees meer

YUNECO Combi

Combi Circle

YUNECO Combi wil een kwaliteitsvol beleid en gepaste zorg bieden voor de specifieke doelgroep jongeren met een combinatie van een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen en –risico’s. 

 

Lees meer

YUNECO Crosslink

crosslink

Het programma YUNECO Crosslink streeft er naar om het netwerk zoveel mogelijk als lerend netwerk te laten fungeren, een kruispunt (Cross) waarbinnen doelbewust kennis en ervaringen worden uitgewisseld om nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen te creëren.

Lees meer