YUNECO CONNECT

 

Logo Geweldloos Verzet NA als ouder groepsaanbod    Online groepstraining rond geweldloos verzet en nieuwe autoriteit voor ouders van problematische gamers

Avatar goud Wie

Voor ouders van jongeren vanaf 12 jaar die problematisch gamen. 

Op zich kan gamen een hobby als een ander zijn waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Wanneer andere zaken eronder beginnen te lijden, kan het echter problematisch worden. Denk bijvoorbeeld aan het laten vallen van andere hobby’s of van vrienden; schoolresultaten die dalen; fysieke klachten… 

De training biedt ruimte voor de ondersteuning van ouders van 5 jongeren. Koppels mogen in duo deelnemen. 

Voor inwoners van de regio Vlaams-Brabant. 

Avatar blauw Wat

Deze groepstraining is gericht op het ondersteunen van ouders van problematische gamers. Ze biedt opvoedingshandvaten, onder meer rond conflicthantering en is gebaseerd op Geweldloos Verzet. Deze theorie werd ontwikkeld door Haim Omer en vertrekt vanuit het idee van de ‘Nieuwe autoriteit’.

De training heeft als bedoeling om de machteloosheid van ouders te verminderen en hen meer standvastigheid en vertrouwen te bieden tijdens het opvoeden. 

Avatar rood Werkwijze

Om te kijken of deze groepscursus echt is wat je zoekt, heb je voorafgaand een individueel gesprek waarin er samen bekeken wordt in welke mate de cursus kan beantwoorden aan jouw vragen en noden. Er is ook de kans tot een individueel afrondend gesprek. 

We voorzien achteraf een online terugkomcontact waarbij we hopen dat je zoon of dochter indien mogelijk ook kan aansluiten. Tijdens dit contact bekijken we samen hoe het enige tijd na de training in de praktijk verloopt.  

Locatie

De training gaat online door, via videobellen.  

Kostprijs

De training is gratis (onder voorbehoud).

 

Bekijk de folder!

 

AANMELDEN