YUNECO CONNECT

 

YUNECO Connect Halle-Vilvoorde UHR 


Doelgroep

 YUNECO Connect UHR Halle-Vilvoorde richt zich tot jongeren en jongvolwassenen

  1. Van 14 t.e.m. 23 jaar
  2. Die dreigen vast te lopen op één of meerdere levensdomeinen (school, werk, gezin, relaties, etc.)
  3. Waarbij men niet goed weet wat er aan de hand is, maar waarbij men zich zorgen maakt aangaande de verdere ontwikkeling
  Flyer YUNECO Connect HV 

Aanbod

Door middel van vroegdetectie proberen we de gevoeligheid en kwetsbaarheid voor het ontwikkelen van een psychologische en/of psychiatrische problematiek in te schatten. Door tijdig te interveniëren willen we vastlopen op een of meerdere levensdomeinen vermijden of beperken. Ook jongeren die wel voldoen aan de bovenstaande voorwaarden maar zonder eigen hulpvraag, waarbij de omgeving wel bezorgd is kunnen bij ons terecht.

Binnen ons zorgaanbod is er een kortdurend intensief traject: maximum 3 maanden met een frequentie van 1x/week

YUNECO Connect biedt GEEN langdurig therapeutisch behandeltraject, overbrugging, crisisbegeleiding of begeleiding bij een louter psychodiagnostische vraag.

Aanmelden & contact

Indien u denkt dat bovenstaand aanbod helpend kan zijn voor de jongere kan u het online aanmeldingsformulier* invullen. Op basis van dit formulier wordt er binnen ons team gekeken of uw aanmelding in aanmerking komt voor het opstarten van een begeleidingstraject. U kan binnen 2 weken na aanmelding reactie van ons verwachten. Een aanmelding via het formulier kan enkel gebeuren indien de cliënt zelf hiervan op de hoogte is. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kan eventueel anoniem afgetoetst worden of het Connect zorgaanbod aangewezen is.  

 * Overzicht gemeenten