Vreemdgaan-wisselleren

Vreemdgaan-wisselleren is een methodiek van wisselleren waarbij medewerkers binnen het zorglandschap een kijkje kunnen nemen in elkaars organisatie.  Deze onderdompeling in elkaars werkveld heeft als doel elkaar en elkaars werking beter te leren kennen en de expertise te vergroten. Zo hopen we te komen tot een betere (intersectorale) samenwerking en uiteindelijk tot betere zorg voor mensen in kwetsbare posities.        VREEMDGAAN logo

Vreemdgaan-wisselleren richt zich op medewerkers in voorzieningen actief binnen jeugdhulpverlening vanuit verschillende sectoren.  Concreet betekent dit dat alle organisaties binnen GGZ en Jeugdhulp uitgenodigd worden om vreemd te gaan!

Vreemdgaan-wisselleren wordt jaarlijks georganiseerd.

 

Drie manieren om te wisselleren!

Picto partners     Ga kennismaken en leer de werking van de gastorganisatie op korte tijd (bv. een halve dag) beter kennen.

picto wisselleren 110x100     Liever meelopen? Dan krijg je de kans om minstens één dag mee te draaien in de dagelijkse werking van de gastorganisatie.

Picto wisselleren 100x100     Kies voor uitwisselen en ga onderling ruilen voor minstens één dag om elkaars werking van binnenuit beter te leren kennen.

 

Benieuwd hoe je kan deelnemen als gastorganisatie?

Ga naar www.vreemdgaan-wisselleren.be en registreer je of log in. Zo kan je één of meerdere vacatures aanmaken via je account. Heel eenvoudig! Je kan bovendien het overzicht en de status van je vacatures raadplegen.

Periode 2019: 1 mei 2019 tot en met 15 juli 2019.

 

Aan de slag als wisselleerder!

Neem hier snel een kijkje om je te registreren of in te loggen. Vervolgens kan je vacatures bekijken, filteren op jouw provincie en favorieten selecteren. Tot slot schrijf je je via je account in op drie van je favoriete vacatures met een motivatie van je voorkeur. Klaar!

Zodra er een match is, ontvang je als wisselleerder én gastorganisatie een e-mail en kan je beginnen plannen/praktische afspraken maken.

Periode 2019: 16 juli 2019 tot en met 30 september 2019 .

 

Voor alle details check zeker de algemene voorwaarden. Lees meer